Real patient result

Menaxhimi i peshës

Pacientët tanë thoshin:"Unë kurrë nuk e besoja se humbja efektive e peshës mund të ishte kaq e lehtë!"
Lexoni me shumë
Real patient result

Alergjitë

Një nga fushat më të suksesshme të terapisë MORA janë alergjitë.

Lexoni me shumë
Real patient result

Intolerancat

Në konceptin MORA ekzistojnë 2 intoleranca themelore në trupin e njeriut:

Gruri (gluteni) dhe qumështi (laktoza).

Lexoni me shumë
Real patient result

Gjendjet Psikologjike

Për situatat e përzgjedhura psikologjike si depresioni kronik, çrregullimet e panikut, stresi apo ankthi, terapia MORA ka efekte pozitive.

Lexoni me shumë
Real patient result

Varësitë

Terapia MORA është përdorur me sukses për varësitë ndaj alkoolit, duhanit, marijuanës.

Lexoni me shumë
Real patient result

Dhimbja & Inflamacioni

Për dhimbjet musko-skeletore akute dhe kronike si dhe inflamacionet në trupin e njeriut ekzistojnë programe të ndryshme trajtimi.

Lexoni me shumë
Real patient result

Detoksifikimi

Terapia MORA mund të stimulojë trupin për të lëshuar toksinat e depozituara, duke çliruar ngarkesat nëpërmjet rrugëve metabolike.

Lexoni me shumë
Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2024 MORA TERAPI ALBANIA
Design & Developed by JoomShaper
© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved