Image

Si mund t'ju ndihmojë terapia MORA për intolerancën ushqimore?

Dita-ditës vërejmë më shumë intoleranca ndaj ushqimit. Kjo mund të jetë pjesërisht per shkak te modifikimeve gjenetike në ushqim dhe pjesërisht për shkak të ngarkesave të rënda në sistemet tona bioenergjetike.

Në ditët e sotme intoleranca ndaj grurit (kryesisht glutenit) dhe qumështit (kryesisht laktozës) janë ato të shpeshtat.

Këto 2 intoleranca të mëdha mund të shkaktojnë shumë probleme:

  • Probleme me zorrët (si enteropatia ndaj glutenit)

  • Problemet e lëkurës

  • Probleme të përthithjes (anemi, asteni)

  • Probleme me sytë

  • Probleme neurologjike

  • Probleme metabolike

  • Probleme psikologjike

Ne kemi përvojë të madhe në këto intoleranca. Ndërsa çlirojmë barrën e intolerancës nga sistemi bioenergjetik, të gjitha ndërhyrjet e tjera të përshtatshme holistike u ofrohen pacientëve tanë për të arritur një shkallë të lartë suksesi.

Në observimet tona pacientët arritën përmirësime shume te mira në gjendjen e tyre shëndetësore me terapi të rregullta.

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved