Image

Trajtimi i dhimbjes dhe inflamacionit me terapinë MORA

Terapia MORA është efektive për llojet e dhimbjeve që shkaktohen nga inflamacioni, veçanërisht ato të muskujve, kockave dhe indeve të tyre lidhëse.Ka programe speciale për dhimbjen dhe inflamacionin që aplikohen në më pak se 30 minuta pa asnjë shqetësim apo efekt anesor.Gjithashtu, terapitë me ngjyra i shtohen programeve standarte të inflamacionit për të rritur efektet e tyre.

Ju mund të konsultoheni me ne për problemin tuaj të dhimbjes dhe ne do të vlerësojmë situatën tuaj për të parë nëse mund të keni efekte pozitive apo jo nga terapia MORA.

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved