Image

Pajisja e re MORA NOVA

MORA® Nova përfshin kerkimet origjinale të Terapisë BioRezonancë sipas:

Dr. Franz Morell dhe z. Erich Rasche me teknologjinë më të fundit dhe më të përditësuar, softuer inovativ dhe përsosmëri në çdo detaj dhe dizajn.

MORA®-Nova ofron gjithçka që ju nevojitet për aplikim të lehtë dhe efektiv në praktikën tuaj: më shumë se 35 vjet përvojë në metodën e provuar MORA® BioResonance, dizajn i ri, lehtësi operimi, terapi të zgjeruara dhe opsione diagnostikuese dhe e fundit, por jo më pak e rëndësishme, teknologjia ne zhvillim state of art .

  • Teknologji e patentuar me 2 kanale – reduktim i kohës së terapisë për shkak të trajtimit të sinkronizuar të segmenteve të trupit

  • 500 terapi të bazuara në indikacione

  • 19 Programe të terapisë universale me akses të shpejtë

  • 4 teknika të thjeshta diagnostikuese që kursejnë kohë

  • Funksionim i sigurt, i shpejtë dhe lehtësisht i delegueshëm

  • Paketa shtesë për konceptin e rregullimit mjekësor

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved