Image

Si mund t'ju ndihmojë terapia MORA për varësitë?


Pirja e duhanit

Pirja e duhanit është një nga varësitë më të medha që ndikon në shëndetin tuaj.

Terapia MORA do të ndihmojë shumë për këdo që vendos të lërë duhanin, por nuk eshte në gjendje për shkak të krizës së tërheqjes dhe dëshirës së thellë të vazhdueshme për të pirë duhan.

Me efektin e fuqishëm të terapisë MORA do të përjetoni një periudhë ndërprerjeje pa krizë të fortë terheqjeje.

Terapia për lënien e duhanit ka seanca që aplikohen gjatë një periudhe 2 mujore.


Do të keni një vlerësim para terapisë me mjekun tonë për të zbuluar llojin e varësisë.

Nëse mjeku ynë vendos që ju do të përfitoni nga programet tona të terapisë, ne do të fillojmë trajtimet.

Për të paktën 24 orë para trajtimit të parë, ju kërkojmë të pini rreth 3 litra ujë në ditë.

Ndërsa vini për trajtimin e parë, duhet të sillni llojin e cigares që pini.

Përpara trajtimit të parë do të pini 2 gjysmë cigare dhe do t'i përdorim gjatë terapive.

Trajtimet janë ne diten e 1-rë, ditën e 3-të, ditën e 7-të, ditën e 14-të dhe sa herë që ndjeni nevojë gjatë 2 muajve të parë.

Gjatë trajtimeve ju duhet të uleni në një kolltuk të rehatshëm trajtimi.

Seanca e parë e trajtimit është më e gjata rreth 45 minuta.

Nga seanca e dytë, seancat do të zgjasin rreth 30 minuta.

Ne do të përdorim gjithashtu terapi me ngjyra për të rritur efektin e programit kryesor.

Do t'ju prezantohet një disk ​​metalik dhe tretesirë pikash që ka të regjistruara frekuencat homeopatike.

Marijuana ka të njëjtin protokoll terapie si duhani.Alkooli

Varësia ndaj alkoolit mund të jetë shkatërruese si për psikologjinë ashtu edhe për shëndetin fizik të individit.

Me programet e varësisë nga MORA Therapy do të keni një mbështetje të madhe për të shpëtuar veten nga kjo varësi.

Para trajtimit, mjekët tanë do të vlerësojë analizat tuaja laboratorike për të parë qartë dëmtimin në shëndet dhe do t'ju rekomandojnë metodat e nevojshme të terapisë.

Paketa e trajtimit është për 2 muaj me seanca të cilat realizohen në ditët 1, 3, 7, 14.

Gjithashtu do të keni seanca të pakufizuara gjatë 2 muajve të parë sa herë që mendoni se keni nevojë për to.

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved