Image

Mbështetje për detoksifikimin me terapinë MORA

Me kalimin e viteve organizmat tanë janë duke u ngarkuar me toksina dhe mekanizmat e tij të detoksifikimit mund të bllokohen.

Për të mbështetur procesin e detoksifikimit të trupit, terapia MORA bën 2 gjëra:

  • Ajo stimulon trupin për nga ngarkesat kronike të toksinave, me këtë proces trupi ynë fillon të "ndjejë" përsëri toksinat dhe kalon në procesin e detoksifikimit organik.
  • Terapia MORA balancon sistemin bioenergjetik, çliron bllokimet dhe e bën atë të funksionojë më mirë.

Ndërkohe qe detoksifikimi mund të jetë një terapi më vete për pacientë të përzgjedhur, në klinikën tonë ne aplikojmë një detoks të shkurtër por efektiv përpara çdo trajtimi për të rritur efektet pozitive të programeve.

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved