Një zgjidhje efektive për problemet tuaja mjekësore

Ne krijojmë trajtime holistike...

Image

Teknologji e miratuar nga BE

Terapia MORA rikthen dhe stimulon aftësinë vetë-shëruese të trupit tuaj.

Working Hours

Oraret e punës

Hënë - Premte (8:00 - 19:00)

Të shtunën (09:00 - 13:00)

Call Us For Free Consultation

Na telefononi për një konsultë falas

+355 69 669 8650

Na dërgoni email në
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

PESHA

PESHA
MORA Therapy

ALERGJITE

ALERGJITE
MORA Therapy

ALKOOLI

ALKOOLI
MORA Therapy

DUHANPIRJA

DUHANPIRJA
MORA Therapy
Image

DEPRESIONI KRONIK

DEPRESIONI KRONIK
MORA Therapy

DETOKS

DETOKS
MORA Therapy

SUPORTI I ORGANEVE

SUPORTI I ORGANEVE
MORA Therapy

INFEKSIONET KRONIKE

INFEKSIONET KRONIKE
MORA Therapy

INTOLERANCA

INTOLERANCA
MORA Therapy

Përse terapia MORA?

Mënyra Natyrore e Shërimit

Terapia MORA si një metodë biofizike e miratuar nga BE, përdor frekuencat e trupit tuaj për të rivendosur gjendjen fiziologjike  të trupit tuaj.

Efektive

Për kushtet që përdoret terapia MORA, është efektive.

Nuk ka efekte anësore

Duke qenë se terapia MORA aktivizon mekanizmat e vetëshërimit të trupit, nuk vërehen efekte anësore.

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
International Turkish Hospital, Rruga Donika Kastrioti, Blloku Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved