Image

Si mund t'ju ndihmojë terapia MORA për Alergjitë?

Llojet e alergjive për të cilat terapia MORA mund të jetë e dobishme janë:

 • Alergjitë ndaj pluhurit (miteve)

 • Alergjitë ndaj polenit

 • Alergjitë ndaj metaleve

 • Alergjitë ndaj mykut

 • Alergjitë ndaj detergjentëve

 • Alergjitë e leshit, pambukut, fibrave sintektike

 • Alergji ndaj qimeve ose pjesëve të lëkurës së maces ose qenit

Këto lloje alergjish me simptoma të lëkurës ose mushkërive (bronkit alergjik) janë të përshtatshme për terapinë MORA.

Terapia MORA nuk përdoret për këto lloje të alergjive: • Alergjitë ushqimore anafilaktike

 • Alergjitë e drogës

 • Alergjitë ndaj helmeve (merimangë, bletë, etj.)


Si aplikohen seancat e alergjive MORA Theraphy?

 • Nëse ka mundësi, mostra fizike e alergjenit që përdoret gjatë seancës merret nga shtëpia ose puna kur kemi te bejme me pluhura ose ne rastin e poleneve nga lagjia.

 • 2 seancat e para të trajtimit te alergjisë janë ne mes 3-4 ditëve dhe më pas do të ketë edhe një seancë pas nje javë. 3 seanca të tjera do të përdoren në 2 muaj, sipas gjendjes së pacientit.

 • Pas seancës së parë ose kur është e nevojshme do të përgatitet një solucion homeopatike për pacientin.

  Pas konsultimit për alergjitë tuaja, mjeket tane do t'ju rekomandojë programin më të mirë.

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved