Dr. Cem Bagdatli
Dr. Cem BagdatliM.D. Spe.
Dr. Bagdatli është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë së Stambollit dhe gjithashtu përfundoi me sukses specializimin po në Stamboll.
Gjatë 20+ viteve të praktikës së tij ai ka punuar në pozicione nga mjek fshati e deri në spitale kërkimore si mjek specialist, drejtor mjekësor.
Kjo përvojë e gjatë dhe e ngarkuar e ka bërë atë tëaftë të vlerësojë problemet mjekësore në një mënyrë më të thellë.
Dr Bagdatli flet turqisht, anglisht, gjermanisht, shqip, turqisht azerbajxhanase
Dr. Jonida Hyseni
Dr. Jonida HyseniM.D.
Dr. Hyseni është diplomuar në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë në Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme.
Pjesëmarrës në disa projekte dhe kongrese të realizuara nga universiteti dhe shoqata të ndryshme.
Ajo është gjithashtu anëtare aktive e Kryqit të Kuq prej disa vitesh dhe ka ndihmuar gjatë COVID19 dhe tërmeteve në Shqipëri.
Përveç gjuhës shqipe, ajo flet anglisht, italisht, turqisht dhe spanjisht e gjermanisht.
Dr. Marsejda Hamzaj
Dr. Marsejda HamzajM.D.
Dr. Hamzaj u diplomua në “Universitetin Zoja e Këshillit të Mire” në Tiranë në fakultetin e Mjekësisë dhe Kirurgjisë.
Klinikisht, interesi i Dr. fokusohet kryesisht në diagnozën mjekësore dhe kirurgjikale dhe trajtimin e sëmundjeve dhe tumoreve të lëkurës me referencë të veçantë për karcinomën dhe melanomën.
Interesimi i saj është edhe për shenjat e lëkurës të sëmundjeve sistemike, sëmundjet alergjike të lëkurës dhe sëmundjet e zakonshme si puçrrat, alopecia dhe sëmundjet e flokëve.
Dr Hamzaj flet shqip, anglisht, italisht, spanjisht.
Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved