Image

Si mund t'ju ndihmojë terapia MORA për gjendjen tuaj psikologjike?

MORA Therapy ka programe për të suportuar mjekësinë konvencionale për disa nga gjendjet psikologjike,pa efekte anësore:

  • Depresioni kronik

  • Depresioni pas lindjes (baby blues)

  • Çrregullim paniku

  • Ankthi

  • Stresi

  • Uria jonormale

  • Varësitë

  • Astenia

  • Libido e ulët seksuale

Cilat programe dhe metoda përdoren për të mbështetur gjendjen psikologjike?

Ne përdorim programet përkatëse te MORA Universal me solucione të ndryshme homeopatike të shtuara në bazë të gjendjes së pacientit.

Terapitë me ngjyra, lulet e Bach janë ato që aplikojmë shpesh si dhe gjithashtu programet kryesore të trajtimit.

Image
Effective support for selected medical conditions.
info@moraterapi-albania.com
Image
Image

Aura Clinic
perballe QSUT, Rruga e Dibrës, Tirana 1023, Albania

© 2022 MORA Terapi Albania, All Right Reserved